Annelies Kars

Annelies Kars begon op 5 jarige leeftijd met het volgen van mandoline lessen. Ook was ze op die leeftijd lid van een mandoline orkest. Na 4 jaar ging zij over op gitaar, maar eigenlijk was ze liever pianolessen gaan volgen. Financieel was dit echter geen haalbare kaart en ze kreeg van haar leraar Toon Jansen een accordeon. (32 bassen) Al snel bleek dat deze veel te klein was en moest er een 80 basser aangeschaft worden. Ze behaalde binnen 4 jaar alle diploma’s op de muziekschool in Weert en deed ze mee met Limburgse en Nederlandse kampioenschappen. (resp. 2e en 13e plaats behaald)

In 1970 begon ze met het volgen van orgellessen en kreeg al snel het advies om over te stappen naar de piano omdat de akoestische instrumenten beter bij haar zouden passen. Ze volgden lessen bij Ina Lutz en Koos Bons.

In 1989 slaagde zij met lof aan het conservatorium te Antwerpen. Naast privélessen geven aanhuis heeft zij ook 5 jaar gewerkt als docente aan de Maassluise Muziekschool en gaf zij muzieklessen in “De Erker” te Schiedam. Ook begon zij met muzieklessen voor peuters die een groot succes waren.

In 1991 opende zij de school en verbond hier haar eigen naam aan. De school is inmiddels een begrip in de regio Rijnmond en daarbuiten. Jong, oud, mensen met en zonder beperking zijn meer dan welkom.

De school biedt mogelijkheden tot behalen van officieel en wereldwijd erkende diploma’s. De examens worden afgenomen door de Royal Board School of Londen. Jaarlijks zijn examinatoren meerdere malen in Nederland voor het afnemen van de examens.

Annelies geeft lessen voor: keyboard, orgel, piano en accordeon. Tevens onderwijst zij als een van de weinige docenten in Nederland het brailleschrift voor muziekonderwijs.

Muziek is voor iedereen is haar motto en je kunt er heel veel in kwijt. Plezier staat voorop, maar je moet natuurlijk ook wat leren.

Marie-Christine Goergen

Marie-Christine Goergen is musicus, musicologe en muziekdocente. Zij studeerde fluit aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en muziekwetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Haar interesse ligt bij de vraag wat het effect van muziek en musiceren is op mensen en welke ontwikkelingen dat tot gevolg heeft. Haar scriptie op de universiteit (2003) had als onderwerp “Muziektherapie en dementie”, een op dit ogenblik populair onderwerp in de media. Samen met Club Ghazal is zij bezig met een succesvolle reeks concerten voor kinderen van 0-4 (www.ukkieconcertjes.nl) in de cultuurankers en kinderdagverblijven in Den Haag e.o. Met sopraan Carolien van Tol maakt zij een reeks spannende muziektheatervoorstellingen voor kinderen van 2-8 jr. (www.liedjesmet.nl). Daarnaast is Marie-Christine veel bezig met instrumentale muziekeducatie. Zij geeft dwarsfluitles en aanvangsonderwijs in Schiedam en bij Muziekmeesters Westland (www.muziekmeesterswestland.nl)  in ‘s Gravenzande.

Marcelino Vishnudatt


 

Sinds het verlaten  van het conservatorium (maar ook al tijdens en daarvoor), was ik al studio- en sessiemuzikant, heb ik gespeeld met o.a. Hans Dulfer, Candy Dulfer, Ulco Bed (toen beter bekend als Eelco Prins), 5 jaar getoerd door heel West-Europa met Sue Chaloner (voormalig zangeres van Spooky & Sue, musical Hair), Daniel Sahuleka, Wim Koopmans, Justine Palmelaay, The Frog, Rick de Vito, Age Kat, Julia Loko, Ferry van Leeuwen, Eelco Gelling (Cuby and the blizzards), Erwin van Lichten (Julia Loko, Sue Chaloner), Rosa King, Ron Krop, Ishaq van Niel (Hans Dulfer band), Egon Verhoeven (H.D. band), Hans Eikenaar, Michel van Schie, Ton Dijkman (Marco Borsato), Jimmy Williams (The Trammps), Anita Sudano (o.a. Goud van Oud, Three Degrees, Supremes, Swinging Soulmachine), Eddie Taylor (o.a. Goud Van Oud, Jodie Pijper Singers, Swinging Soulmachine), en vele anderen. Ik hoop dat ik niemand vergeten heb…

Ik heb voorprogramma’s gespeeld voor o.a. B.B.King, Ray Charles, Neil Young, The Pointer Sisters, The Gibson Brothers, etcetera. Radio -en televisieshows in binnen – en buitenland, buitenlandse tours, etcetera, etcetera.

Na vele omzwervingen door West-Europa en vooral in Spanje, waar ik van 1990 t/m 1993 werkzaam was als studiomuzikant in Madrid en waar ik mijn eerste solo-CD opnam, een pop/rock project waar ik alle instrumenten en vocalen zelf voor mijn rekening heb genomen, keerde ik terug naar mijn geboortestad, mijn geliefde Rotterdam.

Daar begon ik een paar jaar later mijn bedrijfje, Buen Amor Productions om als zelfstandige muziekproducties en composities te kunnen verzorgen voor o.a. MTV-Lounge, Georgina Verbaan (Helaas heeft ze mijn song geen eer aangedaan…), een CD met Hans Dulfer als special guest-star, een meditatie-CD (New Age) voor het ministerie van Rijkswaterstaat en nog een paar andere “New Age” CD’s in eigen beheer en in opdracht voor wat kleine productiemaatschappijtjes, filmmuziek voor o.a. Veronica (o.a. de serie Sam Sam), TV-Rijnmond (De Moordenaar), Voor de t.v. serie Rozengeur, Wodka en Lime, muziek voor clips op websites en bij animatiefilmpjes, radiocommercials, achtergrondmuziek bij T.V.-programma’s, vele “in-eigen-beheer” producties in opdracht van derden, mastering, en ook schreef ik voor Sony Publishing diverse nummers op aanvraag en voor de MTV Lounge Cd-series.

Op dit moment ben ik werkzaam in mijn eigen studio/bedrijfje als producer/songwriter/multi-instrumentalist/arrangeur/technicus en als sessiemuzikant op de podia. Ook werk ik sinds 2002 toe heden als muziekdocent op een muziekschool in Schiedam (Muziekschool Annelies) waar ik piano, gitaar en basgitaarles geef aan kinderen en volwassenen. Sinds zomer 2005 tot heden ben ik tevens docent band-coaching in Den Haag, waar ik samen met enkele anderen jonge (maar soms ook oudere) beginnende of al bestaande bands begeleiding en ondersteuning geef bij het uitvoeren en/of schrijven en arrangeren van hun (eigen) werk, als piano, toetsen, gitaar en basgitaar-docent en ook geef ik daar theoretische ondersteuning voor leerlingen die toelating willen doen aan het conservatorium of een pop academie. Ook ben ik 2 jaar verbonden geweest aan het muziek/theater project voor de jeugd “Your Stage” als coach. Eind 2006 ben ik tevens werkzaam geweest als gastdocent aan het Rotterdamsch Conservatorium en sinds 2007 tot en met 2015 als vaste docent vakdidactiek voor de toetsenafdeling van de popacademie en de piano-afdeling van de jazz academie van het Rotterdams Conservatorium, beter bekend de laatste jaren als Codarts. Ook viel ik daar in voor verscheidene hoofdvakdocenten, en heb ik bijvaklessen piano, gitaar, basgitaar en slagwerk gegeven.

Femke Ton

Femke is ben gediplomeerd zangpedagoge en al meer dan 30 jaar actief in de muziek. Ik heb als zangeres op veel diverse podia gestaan. De laatste jaren richt ik mij meer op het muziekonderwijs

Ik geef les aan huis aan mensen van jong tot oud, van beginnende zangers tot gevorderde podiumbeesten, van priveles tot aan koorles.

Mijn zanglessen zijn gebaseerd op het verbeteren van de zangtechniek en het makkelijker leren zingen van een liedje. Daarnaast kijken we ook naar interpretatie en tekstbeleving.

Beginnende zangers laat ik snel op hun gemak voelen, zodat het zingen veel minder eng is. Zo maakt men ‘spelenderwijs’ progressie. Voor de meer gevorderde zanger maak ik een programma op maat.

Naast mijn zangpraktijk aan huis, ben ik ook zangdocent bij Codarts, het Rotterdams conservatorium.

Je kunt bij mij ook auditie training volgen; dit houdt in dat we kijken naar geschikt reptertoire. Deze liedjes studeren we zangtechnisch goed in en we kijken naar de interpretatie. Daarnaast doen we ook een stukje gehoortraining.

Heb je een andere insteek om te komen zingen ( b.v. een nummer instuderen voor je bruiloft, een demo opnemen, stemverbetering op het werk als je veel en hard moet praten, je schroom om voor mensen te praten/zingen overwinnen, enz) dan ben je bij mij ook aan het goede adres.

In mijn lessen staat plezier in muziek maken altijd voorop.

Iryna Neporozhnya

Iryna Neporozhnya (1999) begon op haar 3e met pianolessen te volgen onder leiding van haar grootmoeder. Op8 jarige leeftijd begon ze met vioollessen. In 2016 sloot ze haar semiprofessionele studie voor piano en viool af.

Ze was deelnemer in diverse kamerorkesten zoals: The Joven Orquestra, de Grand Canaria (Jeugd orkest van Grand Canaria).

Tijdens haar muzikale carrière kreeg ze les van o.a.: Galyna Neporozhnya, Purificación Padilla, Svetoslav Koychev , Ana Comesaña, en vele anderen.

Op dit moment zit zij in het 3e jaar Bachelor voor klassieke viool en volgt ze lessen bij Natasha Morozova. Ze studeert in het buitenland (Spaanse Universiteit UNED) ook voor haar graad pedagogie.

Ivelin Drumev

Ivelin Drumev werd geboren in Burgas, Bulgarije op 5 augustus 1983.

– ,,Stara Zagora 1999″, uitstekende waardering,

Hij begon met pianolessen op 6.15 jaar oud begon hij het spelen van percussie-instrumenten in Music School – ,,Pancho Vladigerov” Burgas. Paar jaar gebruiken om accordeon te spelen, zingen in koor en spelen in het schoolorkest. Hij nam deel aan vele workshops en masterclasses en trad op in verschillende wedstrijden waaronder

National Competition charter drums instrumenten:Nationale Competitie – “Pendim” drums instrumenten – Plovdiv 2001

– Nationale Concurrentie drums instrumenten “Burgas 2001”, waardering – eerste beloning,

– VI International Youth Music Festival “Hopes Talents Masters” Dobrich – Albena 2001, Bulgarije, waardering – tweede beloning.

– Vibrafoonwedstrijd Clermont Ferrand, Frankrijk 2008.

-2002 specialiteit – geluid producerende, kwalificatie toon operator.

Hij vervolgde zijn studie aan het Rotterdams Conservatorium met klassieke percussie-instrumenten.

Laatst werd hij uitgenodigd voor dvd-opname met Rotterdam Percussie Ensemble van “Foto’s in een tentoonstelling” – Mussorgsky. Hij gaf enkele jaren les aan een slagwerkorkest in Sliedrecht/Nederland. Al snel trok de passie voor improviseren hem naar de klavierinstrumenten en vooral vibrafoon. Hij heeft zijn eigen greep van het houden van de hamers.

Ivelin volgt een workshop van Mike Mainieri, Joe Locke, David Friedman en Tony Miceli en studeerde 6 jaar bij zijn leraar Frits Landesbergen. In 2010 Ivelin behaalde een bachelor diploma jazz en nam in mei 2011 zijn eerste HD video-opnames op voornamelijk met zijn eigen muziek voor een jazz kwintet. In 2012 studeerde hij master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Momenteel is Ivo piano & drums docent bij muziekschool Muzenhuis, drum docent bij muziekschool Annelies en drumdocent bij Muziekschool Kunsti